Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Agenda Escolar UNAM: Üniversite Hayatınızı Düzenleyen Rehber

Eğer Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM) öğrencisiyseniz, Agenda Escolar UNAM uygulamasını Android cihazınıza indirmek isteyebilirsiniz. Bu ücretsiz uygulama, üniversite hayatınızı düzenlemek için size araçlar sağlar, örneğin resmi UNAM takvimini doğrudan mobil cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca, üniversite tarafından sunulan genel bilgileri ve hizmetleri bulabilirsiniz, böylece öğrenci hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Uygulama ayrıca UNAM topluluğu için promosyonlar ve duyuruları içerir, ayrıca üniversite tarafından yayınlanan bir bildirim hizmeti sunar. IOS ve Android platformlarında hem akıllı telefonlar hem de tabletler için mevcuttur, Agenda Escolar UNAM uygulaması her UNAM öğrencisi için olmazsa olmazdır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Agenda Escolar UNAM Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.0.1

(0)
  • Güvenlik Durumu

Agenda Escolar UNAM hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Agenda Escolar UNAM denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam